Grattis på mors-dag mami. <3

Tjoho! :) Pallade inte skriva igår, jag var helt slut för i fredags var vi ute typ hela dagen/kvällen sen kom vi hem och jag somna inte för äns 01:30 om inte senare .. och så skulle man upp 07:00 dagen efter så jag sov ganska lite än vad jag är van vid just nu. Jag går ju inte i skolan längre så egentligen kan jag ju bara sova ut på dagarna men man blir ändå ganska rastlös. Hur som helst, matchen igår gick skit bra! :) Elias är en sån duktig kickboxare. Tyvärr, blev det bara en medalj men det duger ju ändå för pokalerna fick några nybörjare och han har ju några stycken så det gör väl inget. Idag är det söndag så det blir en lugn och skön dag, ska städa lite sen och duscha efter det. Jag håller på och kollar runt på lite olika sidor och funderar på att beställa nånting till Tino. <3 Men dom har inte så mycket på typ H&M, så ska kolla runt lite på andra sidor .. :) Här kommer några bilder från i fredags och lördags. Pusselipuss. <3 /Jennifer.

Vill också hälsa till min mamma, GRATTIS PÅ MORS-DAG! Jag älskar dig mamma Leah. <3




Jag och min älskling på ungdomsgården i fredags. <3



Några nära och kära vänner som uppträdde, Timmi och Sina. :)



Min älskling glad och "morgonpigg" innan han ska delta i Klubbmästerskap i lördags. :) <3




Min älskling deltar i KM. <3



Min kung efter KM. <3



Mitt allt till vänster, svåger/tränare för Chicos kempo karate i mitten och svåger Benjamin till höger. :)



Fick min första mors-dag present av min svägerska! ;D och fler får jag hoppas på att det blir. :)


RÖKNING FÖRBJUDEN!

Hejsan, idag började vi dagen med att dra till Länna då vi käka kina buffé där. *jammie* :P Efter det drog vi till Skogås och min älskling köpte en glass åt mig, har typ blivit glass beroende av nåt slag .. Men det är väl bättre än cigg i alla fall. Snacka om att jag saknar att röka :$ speciellt när det är så sköna sommar dagar då man bara vill gå ut och sätta sig med en kopp kaffe och en cigarett. Men nu kan jag inte tänka på mig själv bara så det är bara att hålla ut! Som tur är så har det värsta röksuget lämnat mig men ibland är den där och spökar. Jag får se det från den ljusa sidan i alla fall, att jag har fått mycket vitare och fräschare tänder samma sak gäller andedräkten. :) + att man sparar ju 40 kr varje dag typ .. Jaja, ikväll ska vi till Elias farbrors träning för det är tydligen ganska många som ska graderas, alltså att man flyttas upp en nivå eller t.ex att man går från brunt bälte till svart. :)
Jag är sååååå stolt över min älskling för han har svart bälte med andra rand. ;D Imorgon ska han delta i KM också i Rinkeby, måste upp tidigt för vi ska vara där 10:30. :/ Men det ska bli kul och se honom komma hem med ännu en pokal i sin samling. Efter att vi har varit där på träningen så begär det upp mot centrum eller rättare sagt ungdomsgården för vi har några kompisar som ska uppträda där ikväll. Skriver mera  sen eller imorgon kanske, då kommer även några klipp från matchen. :) Puss, ha det bra. <3 /Jennifer.
(Föresten, haha upptäckte att min Elias är faktiskt väldigt duktig på att äta med kinapinnar. Vem vet? Kanske han har varit kines i sitt förra liv?)


Veckans mage, 23.





Happy birthday Patricia! :)

Nej men hej där! ;) Vad händer och fötter? Själv har jag gått igenom en hel soppsäck med kläder till lilla Tino som jag har fått av en personals dotter, det tackar vi för! Så nu håller jag på att tvättar för fullt .. Var tvungen att köpa oparfymerat tvättmedel också såklart. Idag fick det bli en chilldag på behandlingshemmet, fast jag egentligen hatar att vara här så kan det vara skönt någon gång då och då att inte behöva åka någonstans och bara gå hemma med pyjamas och passa på att göra dom här sysslorna som att städa, tvätta, packa lite inför flytten o.s.v. Nu är det ju bara typ 3 veckor kvar! :) Så ska bara ta det chill idag helt enkelt, det är ju så tråkig väder nu idag och jag får huvudvärk. :/ Men jag får se om jag ska dra till älsklingen imorgon eller nåt men på torsdag ska jag kanske träffa min madre i alla fall, hon sa nånting om att hon hade fått hem brev om antagligen mitt sommarjobb! ;D Är väldigt nyfiken på vad det blev så måste träffa henne fort, fort, fort. + Att jag har inte umgåts med henne på ett tag, vi har bara träffats på möten och så, så det är väl dags.  Have a good day, bye! <3 /Jennifer.

En fråga by the way, snart kommer ju det här med att köpa blöjor. Men jag som är så jobbig har ju då beslutsångest ALLTID när det gäller att välja märken m.m. Så därför undrar jag, vilket är bäst? Libero eller Pampers? Eller kanske något annat? Tips någon? :)

                                


Sen vill jag också passa på att säga grattis till min underbara vän Patricia som fyller 17 år imorgon! :) Jag saknar dig gumman, hoppas du får en underbar dag.


wishingfriends.com


Innan jag dör ..

Tjaba tjena hallå! Sjukt trött idag men what a fuck, thats life! Haha, idag har vi inte gjort mer än att ha varit i kyrkan hela dagen typ efter det åkte vi till Ica Maxi och handlade lite, köpte bland annat lite ingredienser till en korv stroganoff som jag ska laga imorgon. :) Just nu sitter jag och kikar på om jag ska boka biljetter för mig och älsklingen till den här Sky View, det är en form av hiss som dom har byggt på Globen och det skulle vi vilja testa! Det kostar 120 kr per person och åkturen tar 20 minuter.
Jag älskar att testa på nya saker och vill göra en massa innan jag dör .. Har till och med gjort en "innan jag dör lista". :)
Innan jag dör vill jag:
- Klappa delfiner [ ]
- Flyga luftballong [ ]
- Åka motorcykel [x]
- Rida elefant [ ]
- Åka Sky View upp på Globen [ ]
- Flyga till USA [ ]
- Föda barn [ ]
- Gifta mig <3 [ ]
- Resa till Grekland, Italien, Bulgarien, England m.m länder i Europa [ ]
- Förlova mig <3 [x]
- Flyga helikopter [ ]
- Köra vattenscooter [ ]
- Vara modell för en dag [ ]
- Gå på spa en hel dag [ ]
- Åka till Disney land (igen) [ ]
- Åka skidor [x]
- Övernatta på ishotell [ ]
- Skaffa körkort + bil [ ]
- Lära mig dansa (så Elias blir glad) ;D [ ]
- Ha typ ett "fadderbarn" eller liknande, hjälpa någon i alla fall [ ]
- Åka till Finland och Filipinerna (där jag kommer ifrån) [x]
Och massa, massa mer!
Men det var allt från mig idag, nu ska jag gå och lägga mig brevid älsklingen som redan ligger i sängen och kollar på tv. Så godnatt mina vänner, ha en bra natt! Puss och kram. <3 /Jennifer.




(Bilden är googlad)

Vågar ni ta er upp 130 meter över havet på Globen och få en oslagbar utsikt över våran vackra huvudstad?


*MUMS*


wishingfriends.com

Haha, sitter just nu med min svägerska i köket med varsin data framför sig. ;) Väntar på att äppelpajen ska kallna som vi precis tagit ut ur ugnen. Få se hur den smakar, hoppas den blev bra! Det blev aldrig någon grillning men det här duger lika bra. :) Om inte ännu bättre än att sitta där ute och hålla dom nedrans myggen sällskap. Idag har vi varit i Handen tillsammans med min kära svägerskas vän, vi gick runt och kollade lite i affärer. Det finns så mycket vackra sommarklänningar, I WANT, I WANT, I WANT! Men man måste ju ha pengar förstås .. Jag säger inte att pengar är allt men det underlättar så himla mycket om man skulle ha det. Men men, jag får vänta tills nästa vecka då kommer cashen. Sen ska man ju sommarjobba också om jag pallar det. Men några 1000 kr i sommar skulle ju inte sitta fel. Jaja, nu ska vi smocka i oss äppelpajen, ciao ciao så länge! <3 /Jennifer.

På bra humör.

Förlåt för att jag inte skrev nånting igår när jag kom hem men jag var helt slut efter att ha gått på stan en hel dag med högklackat .. Hur som helst, jag fick lite köpt i alla fall. Bland annat en sololja och en solskyddsfaktor 30, sen köpte jag en ny klänning, :) med ett par lila legins till. Köpte även nytt nagelack också som jag har fastnat för. Efter det käkade vi på Mc donalds såklart! En QP cheese som vanligt med bearneise sås till. Vi träffade på Sorayas kusin också och en kompis till henne så vi tog en fika efter det vid Hötorget och jag drack VÄRLDENS godaste Mocho Blanco, typ kaffe med grädde och vitchoklad eller nåt liknande. Sen var det dags för oss att röra oss hemåt så vi åkte till Skogås och min älskling mötte oss i centrum, vi satt och snackade en stund vid fontänen tills alla äckliga mygg börja anfalla och jag vill ju inte se mer ut som en prickig korv som jag redan gör så då bestämde vi oss för att gå hem helt enkelt, så det var en ganska chill dag ändå och får se vad som händer idag, funderar på att dra till Rudan och grilla om alla andra ska dit. Så jag ska ta mig något att äta och börja fixa mig, dessutom har Elias bror gjort spagetti och köttfärsås så kan väl hålla honom sällskap till lunchen. :) Ciao! <3 /Jennifer.



Hade inget smink för att jag försöker få färg i facet så därför vill jag inte visa, tyvärr. :) Men såhär ser klänningen ut i alla fall från H&M Devided i Gallerian för 99 kr, finns också i vit och rosa.



Depend nagelack är både bra och billiga! :) Funkar alldeles utmärkt i dom här fina färgerna.



Jag och min älskade Soraya, åter igen vill jag inte visa min finniga bleka hy som snart ska bli brun och fin!


Tack vare dom här två som jag köpte igår på Kicks för 219 kr och så fick man ett "rese-kit" på köpet. ;)


Såååå skönt!

Hello, har just precis kommit hem (eller till mitt snart blivande hem.) Älsklingen är i skolan och jag vet inte vad jag ska göra i 1 timme .. Ska ju åka till Farsta och möta en kär vän. :) Men det är inte för äns 14:30 som bussen går så jag får väl sitta framför datan och slöa. Jag är oerhört sugen på att sitta i solen och svalka mig med något gott. Så det passar ju bra att vi ska dra in till stan och små shoppa lite och kanske ta en fika i det härliga vädret. Men men, vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu så skriver sen när jag är tillbaka,  take care of you so long! <3 /Jennifer.


Veckans mage, 22.





I am mentally tired.

Då var det dags att åka tillbaka till Gnesta igen om ca 7 - 8 timmar sådär. Det är ingenting jag ser fram emot direkt men det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera. Har bara ett litet tag kvar sen flyttar jag äntligen!
Men idag får det bli en chilldag, ska bara ligga och mysa med älsklingen i myspys kläder. Egentligen hade vi tänkt att dra till kyrkan som dom går i varje söndag i Spånga men ingen av oss känner sig särskilt pigg för det. :/ Så vi får se hur det blir med det .. Jag får se om jag pallar skriva nånting ikväll eller imorgon där borta. Får se om det händer någonting speciellt i mitt liv, för tillfället känns det som att det står lite stilla med dom sociala delarna. Hur som helst, jag blir så himla trött på dagarna, jag sover så mycket sämre känns det som också eller jag drömmer mycket om nätterna. Ska gå och sätta på lite tevatten nu tror jag eller ta mig nånting att dricka och sen vara inne lite på face och kolla runt lite. Ta hand om er gullisar! <3 Pööööööööööööööööss. <3 /Jennifer.



Dagen börjar nå sitt slut ..

och det är fortfarande 19+ grader ute, snacka om att man blir genast på så mycket bättre humör när man får lite värme. Eller så blir det för mig i alla fall, jag vet inte hur länge jag har gått runt och frysit nu. Jag tycker inte heller det här stämmer med att "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". När dom väl uppfyllt en tunn tjocktröja som är varm då kan jag nog hålla med om det men nu måste man ju gå runt med världens största fjällräven jacka och typ ugs skor för att inte frysa till is. Hur kul är det att gå runt som ett vandrande hus liksom? Sen när man sätter sig på buss eller tåg så börjar man ju svettas istället för att man har så mycket kläder på sig. :/ Så däääärför, passa på att njut verkligen. :) Idag så gick vi en sväng upp till centrum och köpte glass till slut men det fick bli en sandwich istället. Efter det upptäckte jag nånting roligt .. Nämligen tuggummin som såg ut som kamel ballar, haha! Visst jag kan förstå om det är meloner med melon smak och typ tennis bollar men haha kamel pung hade jag inte räknat med. :'D Hur som helst, ska gå och prata med min kära blivande make nu om hur vi ska göra med baby showern .. Bye så länge! <3 /Jennifer.



     Haha, kamel pungs tuggummin. ;)



Och här kommer en lite mer vacker och efterlängtad bild på älsklings magen! :) <3


Wonderful morning! :)

Godmorgon alla sötisar! :) Härlig morgon, det var 15+ när vi vakna och nu har det stigit till 19+ grader och det lär väl bli ännu varmare! Därför ska vi dra ut och sola snart efter att ha ätit en god lunch med kyckling och potatis mos. Mums mums! Sov så gott inatt (a) förutom att Elias snodde min kudde hela tiden, haha! :) Vi har också varit på träningen och jag satt med min svägerska och barnen och kollade på. Nu är jag enormt sugen på en Calippo fast min nya favorit den här sommaren är hittils Magnum gold. Gud så det vattnas i munnen .. Men nu måste jag skynda mig innan det sköna vädret går bort. Ha det bäst och passa på och njut så mycket ni kan! Puss puss. <3 /Jennifer.



Jag helt nyvaken ..



 Gotti gotti frukost! ;P


Kärlek till min älskling! <3

http://www.youtube.com/watch?v=aQZCSc5EDXw

Babyticker!

Åh, vad härligt det ska bli att krypa ner till sängs som dessutom är nybäddad med fräscha sängkläder! Själv är jag och älsklingen nyduschade också så det känns extra skönt. :) Idag har jag äntligen fått rummet lite klart i alla fall, jag är en sån typ av person som har väldigt lätt för att skjuta upp saker, tyvärr .. Men har dammsugit, torkat av hyllor, sorterat kläder o.s.v. Nu är det typ 99,9% säkert att vi flyttar hem till svärföräldrarna ett tag. Så ska försöka ta ett steg i taget och inte ha för bråttom. Istället ska jag se fram emot dom närmsta sakerna, att vi faktiskt har en liten baby påväg! <3 Som vi bokstavligen LÄNGTAR! och nu har jag även skaffat fram en sån här baby ticker som någon tipsa om, väldigt smart tänkt! ;D .. Det tackar vi för. Jaja, vad mer nu då? Jo, juste! Vi var ju en sväng på MVC idag och träffa min gulliga barnmorska. Vi lyssnade på pojkens hjärta, jag vägde mig. Har gått upp 6 kg allt som allt nu på 5 månader men det är ju bara bra tydligen. :/ Men det är det ändå värt tycker jag! och det gamla vanliga som att ta blodtryck och så. Efter det drog vi till Game så Elias kunde lämna in några spel och så åt vi på Mmmmmmc donalds för dom pengarna som han fick. ;) Min favvo, QP cheese ska det vara!
Usch, måste sluta skriva om det innan jag blir enormt sugen. Men ni får sova så gott folket! Natti natti. <3 /Jennifer.




Trött som satan.

Hm? Få se nu om jag hinner skriva ett inlägg innan jag ska dra till älsklingen? Det får bli ett kort i sånt fall .. Igår var jag på Ikea hela dagen, det blev tidigare än vad vi hade tänkt. Passade på eftersom att mina svärföräldrar och svägerska ändå skulle dit. (; Vi köpte lite grejer till våran lilla ängel kommer, bland annat lite förvaringslådor som han kan ha sina leksaker i. :) Men men, måste logga ut nu och dra till tåget. Skriver mer sen hemma hos Elias. Puss och kram, skumbanan! <3 /Jennifer.

Hatar söndagar!

Idag ska jag åka tillbaka till mardrömshemmet .. :/ Känns alltid så tungt och jobbigt på söndagar, behöva åka fram och tillbaka såhär är inte så värst roligt faktiskt. Sen har man bara en jobbig vecka att se fram emot och längta tills nästa helg igen. På tisdag har vi soc-möte i Flemingsberg eller det är mer ett nätverksmöte med alla runt omkring oss och alla verkar ha olika åsikter. Men jag hoppas att det ordnar sig i slutändan för det är ju ändå mig, Elias och barnet det handlar om så det är vi som ska bli så nöjda som möjligt. Men jag hatar att det ska ta så lång tid och att inte veta vad som ska hända. Min önskan är ju att kunna ordna något eget här i Skogås helst men vad ska man göra när man nte har tillräckligt med ekonomi eller socialen inte kan hjälpa en? Då får det bli hemma hos Elias underbara föräldrar till en början och det duger väl men ändå, vill så gärna ha något eget som är vårat. Vilka föräldrar som helst skulle väl vilja ha det? Jaja, ska inte försöka tänka på det så mycket och ta det som det kommer för det tar så oerhört mycket på krafterna att gå runt att oroa sig hela dagarna. Men om någon har något tips om hur vi ska göra så snälla skriv! Det uppskattas verkligen. Klockan börjar bli mycket så måste göra mig i ordning lite grann och packa ihop mina grejer. :'/ skönt i alla fall att kunna skriva av sig lite!
Längtar också till slutet av månaden när pengarna rullar in för då ska vi dra till Ikea och shoppa lite babyprylar, dom har ju massvis med bra och fina saker för bra priser så ska verkligen passa på. Skriver nästa gång när jag kan, tills dess .. Sköt om er all my friends, bye! <3 /Jennifer.


:)

Hoooooooooola! ;P Haha, kom nyss hem med älsklingen från att ha varit hemma hos hans farbror på "kalas", hans fru fyllde år så vi drog dit och käkade lite, hihi. Innan dess har vi inte gjort något särskilt idag, vaknade väl runt 09:00 någon gång och gick till träningen för Elias skulle träna så duktig som han är! (; Snart är det KM också i Rinkeby om 2 veckor och han ska vara med och delta, det ska bli roligt att se .. Sen kom vi hem, duschade, åt lunch och sen kolla vi bara på tv samtidigt som jag höll på att fixa mig i 100 år tills vi skulle dra. Men det har ju varit så pissigt väder idag också så vad ska man ta sig till egentligen? By the way, så kände jag verkligen hur Valentino höll på att röra sig eller sparka eller vad han nu höll på med där inne imorse, Elias fick också känna! ;D
Nu är jag i vecka 20 + 3 dagar, tiden går och går bara. Blir lite stressad också faktiskt för måste ju verkligen börja förbereda oss snart med flytt och allting. :/ Men nu är det bara 1 månad kvar i skolan också så slipper man tänka på det sen i alla fall! Ska ju sommar jobba också förhoppningsvis om jag fått jobb såklart och om jag orkar. Jaja, min älskling ligger här i sängen och väntar på att jag ska komma till honom så bäst att jag snabbar mig på då. Peace and love! <3 /Jennifer.


Friday!

Hello kompisar! Sitter här och väntar på att min svägerska ska komma hem, vi ska nämligen kolla på film. ;) Det blir I am Sam och BLOW. Undra om jag kommer börja stor tjuta som jag gjorde förra gången till I am Sam? Faktum är att jag har blivit oerhört mycket känsligare nu på sistone. :/ Kan dö av garv (fast jag fortfarande lever, hihi) när Elias kittlar ihjäl mig och sen helt plötsligt kan jag börja gråta och gråta och gråta ännu mer bara för att jag gråter, haha! :') Ibland kan jag bli värsta häxan också som blir sur för ingenting typ .. Men nu är det bara ca 22 veckor kvar tills jag kommer ligga och trycka ut våran unge och sen vara världens lyckligaste mamma! Jag orkar knappt vänta, vi har dessutom kollat upp vad det blir och japp! Det blir en liten pojke till familjen. :) Så nu är det bara att handla på massor med grabbsaker. Vi håller även på att planerar våran baby shower som vi ska ha snart eventuellt nästa månad.Det ska bli så kul och spännande och jag bara läääääääääängtar .. Det får bli ganska korta inlägg tyvärr, jag får sån enorm huvudvärk när jag sitter vid skärmen för länge. :( Men vi hörs i alla fall snart igen. Pussar! <3 /Jennifer.


(Bilden är googlad)


RSS 2.0