Veckans mage, 28.





Längtar för varje dag som går. ;D

Det börjar närma sig nu, bara några dagar kvar tills jag börjar jobba och bara några veckor kvar tills våran lilla ängel föds! :) Idag så tog jag en lång härlig dusch efter att vi hade ätit lunch. Sen så gick jag och älskling upp till centrum, endast för att handla hade vi tänkt. Vi köpte lite nyttigheter som fullkorns pasta, grovt bröd, frukt, mild vanilj yoghurt o.s.v. till Elias diet, hehe. Sen köpte vi medicin på apoteket och så skulle vi precis gå hem men så fick vi syn på hans föräldrar så vi tänkte att vi kunde åka med dom .. Men tydligen skulle dom till Farsta också så det blev en runda dit, sen var det dags att hämta svägerska från jobbet. När vi kom hem så blev hon sugen på att smaka på sushi igen som hon inte har gjort på länge, så vi gick upp till centrum igen och hon bjöd mig också på några bitar. (a) Så idag har jag mest tagit det lugnt bara typ . Imorgon ska jag luncha med min gamla kontakt person och snacka lite skit så det ska bli kul. Sen tror jag att vi ska till IKEA och köpa skötbordet! ;D och under tiden ska Elias spela fotboll med några så vi möts väl efter det och badar, i hope! :) Men ska lägga in en bild på veckans mage nu också. Tjingeling! <3 / Jennifer.



Gotti gott med sushi! ;)


Nu är jag helt slut ..

Den här dagen har känts väldigt lång på nåt sätt. Jag vaknade vid 09:00 tiden. Steg upp och gjorde frukost åt min kära, jag har satt honom på diet, hihi. Nej men sen så åt vi frukost tillsammans och så, efter det så ringde min pappa och bad mig komma till Söder för jag hade inte träffat honom på ett tag men eftersom att vi hade planerat att dra och bada så kunde jag inte stanna så länge för då känns det som om att solen skulle gå ner. :/ Men vi käkade ändå lunch ihop på en restaurang och jag tog en saftig grillbiff med pommes frites och bearnise. Sen åkte jag till Skogås igen så jag och älskling kunde dra och bada, men när jag precis var hemma typ, så har jag sån otur att när jag går av bussen så snubblar jag lite halvt på en stålgrej som stack upp från marken och rev upp min fot. AJ AJ, säger jag bara. :/ Det gjorde till och med så ont att jag börja gråta lite *snyft* eller så kanske det är för att jag är så känslig just nu. Men gullig som Elias var så sprang han i 200 km/h (haha, skämt och sido) men han sprang i alla fall ner till mig och hjälpte mig. Dom hade inget plåster hemma heller så han knacka på hos grannen så vi fick plåster. (a) Efter det så plåstra han om mig och jag vilade en stund. Men envis som jag är så vill jag icke sitta inne! Så när hans padre kom hem så åkte vi till Hökarängsbadet så vi kom ut en stund ändå, jag ville så gärna bada men min fot gjorde lite ont så kunde inte göra det riktigt ännu. Men jag gick i alla fall i upp till midjan och sen upp igen. Sen var det dags att ta vårat pick och pack och dra igen, för vi skulle åka och hämta Svägerska efter jobbet. Sen släppte svärfar av oss i centrum, så vi köpte glass och satt vid fontänen en stund. När vi kom hem så var det bara några minuter kvar tills träningen skulle börja hos Renato, för min älskling skulle träna. Själv så duscha jag och fräscha till mig lite efter en lång och svettig dag för jag skulle möta min vän som har flyttat hit nu, wihii! Hon har flyttat till min gamla fostermamma, så det var roligt att träffa henne också igen och självklart lill tösen som har blivit så stor nu. ;D Åt lite middag tillsammans med dom, lasagne blev det och sen tog vi oss en promenix ner till centrum igen och mötte Elias samtidigt som jag visade henne runt lite också. Sen följde vi med henne tillbaka hem för lillen skulle nattas och då stanna vi kvar en liten stund, åt jordgubbar och prata. Jag tänkte att det kan väl inte vara så långt från Rondovägen hem så vi skulle gå men vi gick HELT vilse och gick i 40 minuter, haha! Så nu har vi kommit hem och jag kan säga att jag har lagom ont i hela kroppen just nu .. Speciellt mina stackars fossingar, bäckenet och lite magen för att jag fick håll efter ett tag. Men oj, nu kände jag att det blev ett väldigt långt inlägg här, hehe. Men nu ska lägga mig ner och slappa brevid mitt hjärtegull. Ni får ha det så bra sötnosar! Puss puss. <3 /Jennifer.

   

Min onda fot. :/ Men den pryddes ganska fint med Dumbo plåster, eller hur? Haha!


Kalabalik morgon!

Hej mina rarings. :) Hur är läget idag då denna måndag? Själv har jag väl haft en helt okej dag. Har knappt varit ute nånting mer än en runda till centrum för att älsklingen skulle köpa Comviq kompis och yttligare 1 paket cancer pinnar. -.- (Aja baja, dags att sluta snart) Men jag har i alla fall städat lite idag, skulle gjort det igår egentligen men då var vi ju i kyrkan. Nu måste man byta sängkläder 24/7 känns det som, det blir ju rätt så varmt när man är 2 personer i en säng nära fönstret också och det är 20 grader varmt ute! Men min älskling har fixat en fläkt in hit så vi får hoppas på att den hjälper. Imorse så vaknade jag väldigt underligt, jag vaknade typ av att det var värsta kalabalik här hemma. Det var tydligen en fet lastbil som hade kört in i området och nästan kört in i staket, tagit ner en stolpe och massa buskar och sist men inte minst ett elskåp som dessutom explodera så vi hade strömavbrott ett bra tag .. Men det löste sig som tur var, undrar bara vad det var för idiot som tror att han kunde köra in på en liten väg med 2 stora släp? Jag ska inte sura över det nu i alla fall, men det blev ju verkligen kaos typ, haha. Vi käkade god mat idag och efter det kolla vi på Chile - Brasil matchen, tyvärr förlora Chile med 3 - 0. :( Men dom var ändå riktigt duktiga tycker jag. Sen så fick jag reda på en sak, en vän till mig ska flytta till Skogås imorgon med hennes lilla dotter som snart är 6 månader gammal! Ska nog träffa henne om hon orkar imorgon eftermiddag/kväll för på dagen ska jag och älskling dra och bada! :) Vi får se om vi blir några till också .. Men jag ska nog sova snart, klockan är ju redan 23:30. ;O Godnatt på er. <3 /Jennifer.

Mätt som en plätt. :)

Tjaba, sitter här mätt som en plätt. :) Har ätit gooooood potatis gratäng med revbenspjäll. *MUMS* Sen 2 mackor med räkost på och till sist maräng tårta med jordgubbar och glass. Känner mig 5 kg tyngre just nu men det var det värt. ;D Idag har vi varit i kyrkan hela dagen, brukar ju åka dit varannan söndag men nu var det ett tag sen. Fast vi var mest utanför, jag, älskling och svägerska gick en liten promenad också. Det var rätt så mysigt .. :) Imorgon ska jag nog städa och så, sen efter det ska vi nog dra och bada någonstans. Ska passa på att njuta för fullt nu sista veckan innan jag börjar jobba! Shit, vad närvös jag är. Vet inte varför, men jag brukar alltid bli så himla närvös när jag ska till ett nytt ställe och möta många nya människor. Tänk om jag gör bort mig, det är dom ända gångerna som jag skäms men annars brukar jag skita i om jag gör bort mig eller nånting. Men just vid såna tillfällen, men och andra sidan så blir det aldrig värre än vad jag tänker mig. Jag ska ju dessutom bara jobba 15 dagar sammanlagt så det klarar jag väl. :) Skönt att få lite cash sen i alla fall, då ska jag shoppa, shoppa, shoppa och så ska vi till grönan också tror jag. Men eftersom jag inte kan åka nånting typ så får jag väl spela och vinna en massa istället. (: Har ni varit nånting på Gröna lund i år? och i så fall, vilken åkatraktion diggar ni bäst? ;) Mina favoriter får bli Pop expressen, Extreme och Katapulten på delad första plats, kan inte bestämma mig riktigt vilken som är skönast. Men det var allt från mig för idag, hehe. Är lite trött så ska nog bara ta det lugnt och lägga mig snart och inte anstränga hjärnan för mycket. Bye bye! <3 /Jennifer.



(Bilden är googlad)


Baby shower. <3

Allå allå allå. :) Idag hade vi äntligen våran baby shower, hehe. Det var fett nice, vi grillade i Rudan och vi blev några stycken i alla fall. Men det blåste lite mycket där borta så efter vi hade käkat och så, så åkte vi till Skgås och älsklingen köpte cancer pinnar och sen satte vi oss bakom ett dagis där vi satt i typ FLERA timmar och bara chilla och snacka, så det var ändå skönt att umgås lite. :) Tackar dom som kom och tråkigt att det var många som hoppa av. :/ Men men, vi ska ha en till baby shower sen för släkten och familjen också. :) Orkar inte skriva så mycket idag, måste hoppa in i duschen och duscha av mig all rök lukt innan det blir för sent .. Men här kommer lite bilder. :) Godnattish, puss. <3 /Jennifer.



Hehe, grillmästaren själv Isaac. :)



Timmi och min älskling. (Som var extra skit snygg idag!)



Jag och en apa (Sina) i klätterställningen. :'D



Haha, what a fuck?



Nicole och Camila kom också en stund och var med oss! :)



Jeppe and me. :)

I Skogås trakterna.



Tjooooooooockis!



Isaac, Soraya och Jesper. :)




Juan Valentino Perez Palma. <3



GLAD MIDSOMMAR!

Hej min underbara läsare! Sitter och har lite tråkigt medans vi väntar på att Chile matchen ska börja snart så jag klämmer in 1 inlägg. (a) Hur har ni det? Säkert ingen som kommer läsa det här nu, jag antar att alla är ute på landet eller på någon äng och firar midsommar och dricker snaps, haha. Men glad midsommar i alla fall!
Idag gick vi upp rätt så tidigt och drog till Handen precis när dom öppnat typ, det var jag, min älskling, svägerska och våran granne Rafsa som åkte dit. :) När vi kom dit så gick vi till Proffesional nails och gjorde våra naglar. (Alla utom Elias då -.-) Men men, dom gjorde förlängning och jag gjorde bara vanlig fransk manikyr .. Sen efter det så kollade vi lite i affärer och min gulliga svägerska köpte en klänning till mig från Cubus som jag kan ha på mig imorgon! Efter att vi hade handlat så käka vi på Mc donalds, ovanligt va? Nej, men nu när det är sommar och allt så får man faktiskt unna sig och jag behöver ändå inte tänka på någon beach 2010 här inte. Sen så skulle Rafsa hem så vi gick till Rudan för att checka in läget där lite och sola! Så det kommer nog bli jätte bra imorgon, hihi. förutom att det var massa äckliga fåglar som flög omkring jätte nära, så kunde inte sola ansiktet riktigt för låg med min t-shirt för så jag inte skulle få fågel skit på mig. (Har faktiskt fått det förut av duvorna i slussen -.-)
Sen så gick jag och älsklingen upp till centrum i alla fall när vi kom hem och handlade lite snacks till kvällens match och även Oreo kakor som vi ska testa, haha. Vrid, slicka, doppa! Hm? Men det ska bli roligt att testa något nytt. Hoppas dom är goda bara. :) Men nu har vi fått besök av Elias kompisar Maria och Kattis, så ska väl börja "avrunda" .. Ha det bra, puss puss. <3 /Jennifer.

By the way, jag som tjatar så mycket om min svägerska, kanske ska lägga in en liten bild på oss så ni får se henne. :)




Tack för att du alltid finns och ställer upp i vått och torrt! Du är den bästa svägerskan man kan ha! <3



Mina vackra naglar! *STOLT*


SOMMAR TIDER, HEJ HEJ!

Halli hallå, nu är vi hemma. :) Idag har vi varit och badat i Jordbro, det var så himla nice. ;) Sen så handlade vi på Willys efter det, en MASSA hamburgare som vi ska grilla på baby shower, eller ja, baby shower vet jag inte utan det är väl mer en "grill fest" eller inte äns det, haha. Utan bara grilla och umgås med våra nära och kära. :) Hur som helst så kommer det bli trevligt, sen så käkade vi på grillen. Det fick bli pizza denna gång .. Första gången på lääääääänge som jag äter en HEL pizza, mohahaha. Förut så blev jag bara äcklad av att se på en pizza och mådde illa så fort jag kände lukten typ. Måste ha nåt med graviditeten att göra. :/ Men nu mår jag så bra så, så nu kan jag äta vad som helst! :) Faktum är att jag har inte heller varit så sugen på nånting speciellt som vissa brukar bli, kanske mer frukt och grönsaker förut i alla fall och sen så har jag svårt för friterat. Nog snackat om mat nu för jag är propp mätt. Imorgon är det fredag och midsommar! Inte för att vi ska fira det direkt, har nog firat midsommar kanske 1 gång i mitt liv. Typ när man var mindre och pappa gjorde en blomm krans åt mig, men imorgon ska vi nog dra och bada igen, bäst att passa på när det är så varmt. Sen så ska vi ju till min svåger som sagt och grilla. Jag bara älskar mitt liv just nu måste jag erkänna. (a) Jag slänger in några pics från dagen och sen ska jag hoppa in i duschen med min kära. (Vi kan typ aldrig vara ifrån varandra, måste t.o.m duscha tillsammans, haha.) 1000 pussar på er! :) <3 /Jennifer.



Ursäkta, men vill inte visa mitt uppsvullna köttbulle ansikte. :$ Men älskling är söt. :)



Haha, något lyckliga, eller?



Beso. <3


Elias diggar denna låt ..



Haha, klockren! :)


Trötter. :/

Tjenixen, ligger här helt nyvaken. ;O, har varit på MVC idag och jag vaknade 08:30 imorse. (Det är någon timme för tidigt för mig) Hade gärna velat sova lite till för annars fungerar jag inte som jag ska. Fattar inte hur jag ska klara av att jobba snart och behöva gå upp 07:00 varje morgon minst? Men och andra sidan så får jag väl gå och lägga mig tidigare helt enkelt och inte somna efter midnatt som jag gör. Det gick bra på MVC idag i alla fall, hjärtat slog 133 slag per minut så det slår som det ska på lillen. :) Jag har gått upp yttligare 1 kg på 3 veckor. -.-
Blodtrycket var bra och allt är på sin plats, hihi. Jag åkte direkt hem till älsklingen som hade varit hemma och väntat, vi hade tänkt att dra till Jordbro badet idag men hans föräldrar var icke hemma och har fortfarande inte kommit hem? :/ Så efter att vi hade ätit så la vi oss ner och bums, så slocknar jag. Sen blir jag väckt av att Elias tjatar om att jag ska hänga med ut när han ska spela fotboll med sin bror och barnen, men jag har fortfarande inte piggnat till så jag blev lämnad kvar ensam i sängen. :/ Aja, så därför kan jag alltid passa på att uppdatera lite. :) Haha, fast oj nu ringde Elias precis och är redan påväg hem men han har inga nycklar så måste gå ner och öppna porten. Lägger in bild på veckans mage sen. ;) Puss puss. <3 /Jennifer.


Mår suveränt just nu! :)

Hej, jag skrev aldrig igår .. Sorry men var för trött. Men jag skriver nu istället, hihi. Jag och Elias gick ut till slut igår i alla fall till centrum och köpte yoghurt, bär och risifrutti. :) När vi kom hem så gjorde jag lite smoothie, tack vare min kära vän www.hejnella.blogg.se ,så blev vi sugna på det och så kolla vi på Chile matchen, wihi dom vann med 1 - 0. :) På fredag blir det spännande för då möter dom Spanien. Så då ska vi hem till min svåger och grilla och kolla på matchen. Idag har det varit en fett härlig dag, vaknade, gick upp på toa och måla naglarna det första jag gjorde. Sen åt jag nudlar till frukost och så stack jag och älsklingen förbi centrum och köpte med oss lite gotti gott. Sen drog vi till Sjöängen och där har vi varit hela dagen lång. Jeppe kom också lite efter oss typ vid 15:00 tiden. Så det har varit så himla skönt och jag tror jag har fått lite färg idag i alla fall, men mest på benen tror jag. Just nu sitter jag hemma i köket med svägerska och bloggar. ;) När vi kom hem så hade hon en liten present till våran lilla gullunge! Nämligen ett påslakan och örngott från Lundmyr of Sweden som det står godnatt älskling på och sen 1 hjärta. Sen så hade hon även beställt en jätte fin "bokstavs mobil" som man kan hänga i vagnen eller vad man ska säga, som det står Tino på. :) Men det har i alla fall varit en toppen dag och jag mår suveränt just nu, ska hoppa in i duschen sen sova gott för imorgon är det dags för MVC igen. :) Ciao ciao. <3 /Jennifer.



Så fiiiiiiiiin. <3



Smoothie som jag gjorde till mig och min finaste.



Målade även min svägerskas naglar, blev rätt nöjd för i vanliga fall brukar det alltid bli så ojämt och fult när jag gör fransk manikyr ..


Boring. :/

Jag som hade sett fram emot att dra ut hyffsat tidigt idag och sticka och bada någonstans, men det värkar inte vara väder för det .. Vad ska man göra istället då? Har ju inte gjort nånting speciellt sen sommarlovet började typ. Men jag längtar till nästa onsdag för då ska vi på bio! :) Men men, jag drömde en så söt dröm inatt och Elias försökte väcka mig mitt i, tur var så var jag inte så lätt väckt den här gången. Men jag drömde i alla fall att jag höll på att gulla med våran bebis. ;D Han var jätte liten och knubbig, liknade mest Elias men hade mitt runda huvud och jätte glad var han! Skit söt verkligen! Gud, vad jag längtar .. Men jag ska ta och fråga Elias nu vad vi ska hitta på för här inne kan vi inte ligga och dra hela dagen .. Skriver ikväll. :) Puss. <3 /Jennifer.


Daddy´s little girl.

Tja tja, :) Äntligen har jag kunnat fortsätta med att packa upp mina grejer och fixa i rummet idag. Skulle ju gjort det igår egentligen men då drog vi till Nacka Forum istället .. Köpte 1 nytt linne på New yorker, 1 bag eller vad man ska kalla det?, 1 present till min älskling och 1 till min pappa. :) Kände att jag var tvungen att köpa nånting till min pappa bara sådär för att bevisa hur mycket jag uppskattar honom. Jag har varit en så dålig dotter på sistone känns det som. :/ Dissar alltid honom när han ringer eller så orkar jag inte prata och bara ber om pengar o.s.v. Han är ändå den som alltid finns där. Hur som helst, när vi gick runt och kolla i alla affärer så blev jag ändå ganska förvånad över hur mycket "mamma saker" det finns och knappt nånting till papporna. Jag har alltid varit pappig av mig så det borde finnas mer saker till pappor också ju. Men men, jag hittade i alla fall till slut en liten bok som det står pappa på och lite saker inuti om hur mycket jag uppskattar min pappa. :) Så det ska jag väl ge honom i veckan när jag åker till Upplands väsby och hälsar på honom. På onsdag har vi tid på MVC igen, då är jag i vecka 27. Det börjar närma sig, hehe. Men annars ska vi bara hoppas på fint väder i veckan så att vi får mycket sol och bad. Har inte badat i sjön än så jag måste ta mig ett första dopp snart, i vanliga fall brukar jag typ göra det redan i mars. Just nu sitter jag och kollar på This is it samtidigt som jag funderar på om jag ska ta en tårt bit som Elias mamma har bakat. (: , får se om jag orkar och blev sugen på nåt kallt att dricka också .. Men det är väl som sagt det jag gjort idag, vaknade runt 10:00 och satt bara vi datorn i någon timme tills jag fick kraft nog att sätta igång med att vika in alla kläder och packa ner ännu mer saker som ska ner i källaren, dammsugit,  dammat av hyllor, sorterat Tinos kläder och sånt, hihi. Sen så hoppade jag och älsklingen in för att ta en låååång lång dusch. Riktigt skönt var det att bara duscha utan stress med varmt vatten. :) Men säger godnatt nu för idag så hörs vi imorgon igen! Beso. <3 (Beso = puss, på spanska) Natti natti. <3 /Jennifer.



Bagen jag köpte på lagerhaus för 15 kr. :) Dom är jätte bra och praktiska att ha saker i och packa i tycker jag.



Linnet jag köpte på New yorker för bara 35 kr. ;)



Var bara TVUNGEN att köpa den till min älskling på våran 9 månaders dag, hihi. ;)



Pappsens present, tyvärr är den så fint inslaget så ni inte får se ..


Goodnight ..



Godnatt homies! :) <3


9 månader med älsklingen. <3

För exakt 9 månader sen var dagen då jag fick min käraste. Det har gått så otroligt fort tiden men ändå så känns det som vi har varit gifta i 10 år. Jag är världens lyckligaste som har världens underbaraste pojkvän och jag är världens lyckligaste som kommer få världens finaste son. :) Hur som helst, idag blir det nog mys pys med film och jag är sugen på att köpa en stor påse godis. Det är sällan jag köper godis men ibland kan jag bli så sugen på att ha en påse med olika blandningar. (: Vi hade egentligen tänkt att åka in till Gubbängen idag och se på när våran käre vän Jesper ska spela handboll på Eken cup och även springa i mankini, hihi. Fan att vi missa det, hoppas att någon filmar i alla fall! Men pallar liksom inte riskera att det kanske inte åker några tunnelbanor eller nånting så vi blir stående. Eftersom idag gifter ju sig Kronprinsessan, grattis till dom på deras stora dag. Men det ska bli skönt när det är över för nu har det varit så mycket tjat om det överallt. Aja, ska fixa mig nu för vi ska åka till Nacka och går runt lite där och kolla. <3 /Jennifer.



Har aldrig varit så kär förut som jag är nu! Jag har hittat den rätta äntligen som jag vill tillbringa resten av mitt liv med. Tack för att du finns hjärtat mitt. <3


Farsta centrum med mami. :)

Idag var jag med mammsen min i Farsta centrum, köpte lite saker. Bland annat 1 BH, 2 par trosor, 5 par leggings, lite strumpor, 1 linne och 1 par vita velour byxor som jag äntligen hittade på Bik bok, bäst att passa på för att det var 50% rea. ;D Synd att det inte fanns en passande överdel till bara. :/ Hur som helst, det var jätte trevligt att bara umgås med mamma en stund och sen efter att vi varit i Farsta så åkte vi hem så jag äntligen fick hämta vagnen! :) Var hemma en stund och fick träffa mina rara syskon igen. Men jag var tvungen att dra snabbt igen för jag skulle hinna klippa mig också i Skogås, så nu har jag klippt topparna och lugg, hihi. Jag, älsklingen och svägerska åt middag också på grillen, hehe. Så dagen har varit bra förutom det dåliga vädret som också gjort så att vi har fått skjuta upp våran baby shower 1 vecka. :/ Hoppas att dom som ska komma kan komma i alla fall, men vi hade ingen lust att sitta ute i regnet och grilla. Men nu ska vi fika snart, så jag ska logga ut. P.s, om ni har varit inne på min blogg nånting på senaste så har den vart på renovering lite för råka ta bort min gamla header men nu har jag fixat en ny och mycket finare, eller vad tycker ni? :)
Ha det bra min goa läsare. :) Kärlek till er! /Jennifer.





Älskade Emmaljunga vagn. :)



Tut tut, ÖVNINGSKÖRNING.







Puss på dig! <3


Då var man Skogås bo då! :)

Haha, nu ska jag tillbringa resten av mina nätter här i Skogås en bra tid framöver. :) Nu kan jag äntligen slappna av och bara va. Jag vaknade 09:00 imorse av att jag var så otroligt sjukt kissnödig, så då var det bara att kliva upp, käka frukost och sen börja fixa för att packa in grejerna i bilen för att sen dra. När vi väl var framme så stod min älskling, svägerska och mina rara svärföräldrar och mötte upp oss. (; Vi bar upp grejerna på rummet och lite till källaren, men jag har inte orkat packa upp allting idag men det mesta i alla fall. Det har ju varit så himla varmt idag så vi drog faktiskt till Västertorps utomhus bassäng och tog oss ett dopp, riktigt skönt var det tills det börja blåsa lite så då drog vi till Handen och käka på Mc donalds. ^^ Dom verkade ganska virriga där faktiskt för först fick vi 1 big tasty och 1 cheesburgare fast vi hade beställt 1 big tasty bacon och 3 vanliga, men så fick vi istället 1 big tasty och 4 vanliga, hehe. Så alltså ta 5 men betala för 4 blev det. :'D Men det gjorde ju ingenting förstås .. Aja, nu har vi duschat och jag och älsklingen sitter här med varsin data, hihi. Men ska väl antagligen lägga oss ner snart och kolla på På smällen som går på tv just nu. Sen är det dags att nana kudden för imorgon ska vi handla och grejer inför baby showern + att jag ska till min mamma och hämta barnvagnen (bilder kommer imorgon). Jag ska även klippa mig funderar jag på, men vi får väl se. :) Godnatt  och sov sött gott folk, puss puss. <3 /Jennifer.





Mitt gamla rum ..




Hejdå, tack för denna tid. :)


Veckans mage, 26.





Lilla ängel, kan inte tiden gå fortare? Vill bara att du ska komma ut så jag äntligen får hålla dig i mina armar, pussa på dig och kolla på dig i flera timmar. Det är helt otroligt att jag och min älskling ska få uppfostra en helt ny individ, som vi ska skydda och älska i all evighet! Som vi alltid ska finnas till för och ta hand om .. Att jag redan älskar dig så mycket våran efterlängtade Juan Valentino Perez Palma. <3 Då ska vi inte tala om hur mycket kärlek du kommer få när du kommer ut från mammas mage. Men vi går i alla fall i väntans tider, och nu är det bara 14 veckor kvar tills vi äntligen får träffa dig. :) Du är det bästa som hänt oss redan, den bästa gåvan som vi kunnat få av Gud och jag önskar mig ingenting annat. <3 /Stolt lycklig blivande mamma.


Kan inte tro det.

Kan knappt tro att det är sant, det är tisdag och jag håller på att packar inför flytten. Eller jag kommer fortfarande vara skriven här och ha en plats kvar fram till september om det är nånting som skulle hända men annars så flyttar jag ju ut alla mina saker. 5 månader på avdelning Fridegård i Eskilstuna som är en låst p12:a, 6 månader på avdelning Eka som är en låsbar avdelning, 1 år på avdelning Solstugan som är en "halv öppen" avdelning och sist men inte minst 8 månader på avdelning Jollen som är den öppnaste avdelningen. Det kanske inte låter mycket men det är ändå nästan 3 år som har tagit ifrån mig min ungdom. Inte bara dessa hem, jag har ju även bott i fosterfamiljer också sen år 2006. Från att ha varit en ung och vild vanlig tonårsflicka till en mogen ung kvinna som nu snart ska bli mamma. Helt otroligt! Nu är det äntligen dags för mig att "testa på mina vingar", dags för mig att lämna allting bakom och tänka framåt. Dags att verkligen slussas ut i samhället och bli självständig, dags att verkligen bli vuxen på riktigt. Men jag trivs med det, lite läskigt kanske eftersom att jag inte har varit van vid det men men, det kommer att gå bra. Ingentng kan gå fel nu, det är bara köra sitt race .. Måste fortsätta med tvätten nu men jag kände för att skriva ett litet inlägg och ta en liten paus, har hållt på hela dagen med att slå in vaser, krukor och glas i tidnings papper så att det inte ska gå sönder på vägen. ;D Jag har också packat det allra sista så mitt rum ekar nu, fattas bara att städa imorgon och så sen är jag redo. Sen går flytt lasset på torsdag morgon, hihi. Skriver när jag har tid, puss och kram på er! <3 /Jennifer.


By the way! VARNING.

Minns ni att jag skrev ett inlägg om att jag ville åka Sky View?! Jag tror jag har ändrat uppfattning utav det efter att ha läst detta! Hoppas jag inte skrämde er nu ni som hade tänkt göra det men det är inte värt att riskera sitt liv för en sån sak. Puss! /Jennifer.





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7291293.ab

(Bilden är googlad)


Sista gången nu!

Sholololo, jahapp .. Sista dagen idag då som jag behöver åka tillbaka till mitt behandlingshem! :) Ska dra dit ikväll och vara där imorgon hela dagen och packa det sista bara sen på onsdag ska jag åka till dom andra avdelningarna och käka "avskeds lunch". Det blir väl inte sista gången som jag träffar dom men ändå. Kommer ju åka dit på julmiddagar och så och visa upp våran bebis. (a) Nu är det mindre än 100 dagar kvar tills han kommer ut! Igår så följde jag med min svägerska till Hallunda på morgonen för hon fick för sig att köpa en ny data, det blev en mini pc, hehe. :) Sen så handlade vi lite ingridienser till att baka choklad bollar. När vi hade bakat färdigt och fikat så satte vi på New moon på tv. Dags att förbereda lite inför Eclipse som visas snart om typ 2 veckor! ;D Så dagen igår var helt okej, det regnade som fasiken ute så det var ganska mysigt att bara vara inne. Sen blev klockan så mycket att man bara ville lägga sig i sängen och slappa .. Just nu sitter jag och älskling och väntar på lunchen. :) Det blir köttbullar med potatismos, länge sen jag åt faktiskt. Efter det ska vi nog gå ut på en promenad i think. ;) För dom har slagit vad här hemma om den som går ner mest i vikt under sommaren vinner 1000 kr. Tyvärr så kan ju jag inte vara med på den, men det gör inte mig nånting. ^^ Aja, här kommer trailern för Eclipse, om ni inte har sett den redan men den verkar så spännande och bra! :) Ciiiiiiiiiiiiiiiao. <3 /Jennifer.





Hehe, kakmonstret själv var väl överdrivet överlycklig över att vi hade bakat ca 55 st choklad bollar. :)



Men dom var ju överdrivet goda också måste jag ju erkänna. ^^


Någon som vet?!




ÅH, VAD JAG JÄTTE JÄTTE JÄTTE GÄRNA VILL HA EN SÅN HÄR MYSPYSIG VELOUR DRESS I OLIKA FÄRGER. ALLRA HELST DOM SOM ÄR PÅ BILDEN! JAG ÄR LITE EFTER KANSKE,HEHE. MEN FRÅGAN ÄR, VART FINNER MAN DESSA FÖR ETT BRA PRIS? HAR KOLLAT RUNT LITE MEN ANTINGEN FINNS DET INTE I DEN FÄRGEN JAG VILL HA ELLER SÅ ÄR DET FÖR DYRT. :/ JAG HAR JU GANSKA ONT OM MONEY JUST NU .. ELLER SKA MAN BARA GÅ OCH KOLLA I STAN HELT ENKELT? NÅGON SOM VET? (a) VILL JÄTTE GÄRNA HA EN NU NÄR JAG BARA GÅR MER OCH MER UPP I VIKT SÅ KAN DET VARA SKÖNT ATT INTE HA TIGHTA JEANS PÅ SIG. :) TACK PÅ FÖRHAND! PUSS. <3 /Jennifer.


Möblerat om ..

Hej hej, ligger här brevid älsklingen i sängen. Nu kan jag ligga i sängen och skriva eftersom att vi har möblerat om och kastat ut skrivbordet. Den tog bara en massa plats och nu får vi äntligen plats med ett skötbord här inne brevid Valentinos spjällis. :) Har kollat på en på Ikea som jag vill åka och köpa när jag får min första lön. Börjar ju jobba snart om ca 4 veckor på ett äldreboende här i Skogås. Det ska bli roligt att få massor med nya erfarenheter och använda sig utav välförtjänta pengar. ;D
Idag så har vi bara varit hemma och möblerat om typ, fast vi åkte och åt lunch på Mc donalds med hela family och efter det handlade vi lite på Coop forum. Utanför så stod det två utklädda GB glass gubbar som delade ut piggelin glass men en av dom var skit läskig! Han typ jagade oss ända in. xD Men efter det så drog vi hem och då var älsklingens kusin Isaac hos oss, så vi umgicks lite med honom och kolla på fotbolls-VM som har dragit igång nu, inte för att jag bryr mig såååå mycket men det kan väl vara roligt ibland och kolla. Speciellt om det är nåt bra lag men annars bryr jag mig inte, aja nu måste jag skynda mig här ifrån för känner att jag är påväg att kissa på mig. Valentino trycker ju på min kissblåsa hela tiden men det är det också värt, längtar tills han kommer ut bara!
Jaja, ciao på er! <3 /Jennifer.

HENSVIK Skötbord/ skåp vit Bredd: 75 cm Djup: 41 cm Höjd: 161 cm
Här är den fina skötbordet som jag vill köpa. 995 kr på Ikea.


Godmorgon.

Godmorgon människor! :) Det får bli ett snabbt inlägg nu innan jag ska börja fixa mig, sitter här och äter mackor med ett glas oboy till. ;D Idag är jag uppe med tuppen, gick upp 06.30 och det var evigheter sen jag gick upp så tidigt. Så snacka om att jag känner mig som levande död just nu .. Men men, det är bara att skölja ansiktet med lite kall vatten så piggnar man till, duscha gjorde jag igår kväll innan jag la mig så det behövs nog inte, hinner inte heller för jag ska nämligen åka till skolan och gå på min älsklings skolavslutning. :) Ha det bra så länge, ska försöka med att hinna sätta in en bild på veckans mage ikväll. Puss! /Jennifer.

Grattis lillasyster! <3



wishingfriends.com

Nu är det söndag och helgen har varit bra! :) I fredags var vi ju på MVC, lyssnade på lillens hjärta igen och det slår som det ska, 145 - 150 slag per minut. Sen mätte hon magen så jag följer min kurva som jag ska och så vägde jag mig själv, har gått upp 1,5 kg. Så jag har totalt gått upp 7,5 kg på 6 månader. (Hoppas jag lyckas gå ner allting sen) Jag ska skaffa gymkort och verkligen kriga för att få tillbaka mitt gamla jag .. Efter att vi var på MVC så drog vi till Farsta och shoppade lite. Bland annat bebiskläder, en glasfil, sen köpte jag järntabletter som min barnmorska rekomenderade att jag skulle börja ta, en ny bikini till mig själv och lite sånt. Sen avslutade vi allting med att äta på kinahörnet en god kina buffé med friterad banan och glass till efterätt såklart! :) Men så bestämde vi oss för att dra till Farsta igår igen för jag ville köpa nya tyg skor fast svarta denna gång och så fick älsklingen också nya badkläder + att jag köpte en klänning från cubus som man kan ha när det är så härliga varma sommardagar som idag. Fast idag har vi inte gjort ett dugg typ, hade inte så stor lust att göra nånting eftersom att det hände en grej som jag kanske inte ska ta upp här, tyvärr .. Jag brukar ju vara rätt så öppen men nix pix, inte denna gång. Hur som helst, vi tog en snabb promenad upp till centrum bara och handlade lite sen gick vi en lite längre väg tillbaka hem. Jag har också stått och stekt pannkakor idag för att få min älskling lite gladare och diskat och gjort rent. :) Så nu kände jag att det var väl dags att uppdatera bloggen lite.
Jag är så sjuuuuuuuuuuukt avundsjuk på mina kusiner, faster och farfar som åker till Grekland idag. Jag hade verkligen behövt den semestern men så blev det icke. :/ En annan gång om typ 100 år får det bli .. Men men, jag hoppas för deras skull att flygresan går som den ska och att dom får en härlig vecka där nere med mycket sol och bad.

Idag fyller min älskade lillasyster Alexandra 8 år, önskar jag kunde vara med och fira lilltösen som blir stor idag.
Men jag får åka dit någon annan dag istället, önskar henne stort grattis i alla fall! (: <3




Min söta syster yster. <3

Men aja, nu ska jag gå och göra nånting annat, sköt om er! Pöss pöss. <3 /Jennifer.





Köpte bodys från cubus 49 kr st kampanjpris! :)



Stålmannen dräkt såklart från HM 149 kr.



Med yttligare 2 st bodys till, 99 kr.



Yeah, thats right, but it is also mamis little hero to. ;)



Och små sockor så han inte blir kall om dom små fossingarna. 39 kr.

Ja, det var lite bland annat lite av det som vi köpte. Man får verkligen ha pli på sig själv så man inte slösar alla slantar för man blir verkligen kär i alla små kläder i storlek 50 som man går runt och kollar på.


Veckans mage, 24.





Sorry gott folk, veckans mage skulle jag lagt upp igår egentligen men jag hann inte det så då får ni se den idag istället. :) Har precis gått in i sjätte månaden nu så det är inte långt kvar .. och magen den bara växer och växer, har tid hos MVC imorgon så får veta om jag har gått upp yttligare några kilo, vi får väl se. :) <3 /Jennifer.


YES, YES, YES! :)

Nu är jag tillbaka på behandlingshemmet igen efter att ha sovit hemma hos älsklingen sen i torsdags .. Men ska tillbaka dit på torsdag igen så det är bara idag och imorgon som jag behöver sova här! I söndags var det ju tänkt att vi bara skulle vara hemma och ha en slappardag, men icke sa Nicke. Tack vare min impulsivitet eller vad man ska kalla de? Så hade jag absolut ingen lust att städa så istället satt jag vid datan och fick för mig att jag ville köpa spjälsängen nu, nu, nu! Så nu är den monterad och klar. :) Det som fattas nu är ju typ bilbarn stolen och skötbord och kanske lite mera kläder sen har vi väl typ det mesta.
Idag ska jag försöka packa lite, har bara 8 nätter kvar att sova här! Nu äntligen efter 2 år och mer så slipper jag att bo på behandlingshem. Jag har lite min älskling att tacka det för, hade det inte varit för honom så hade jag inte haft någonting värt att leva för och kanske hade jag inte känt att jag ville bli vuxen och leva ett normalt liv och fortsatt vara ute och röja om kvällarna? Men han har fått mig att inse på riktigt att man kan ha kul utan alkohol och att det finns någon som älskar mig för den jag är. Jennifer Leah Violetta Palma <3 Elias Renato Perez
Moreno.
Jag släpper aldrig taget om dig älskling! Aja, här kommer nu lite bilder på den nya fina sängen som våran lilla ängel kommer att sova så gott i! :) Puss, hejdå. <3 /Jennifer.



Köpt på IKEA, 895 kr.





Hans fina lilla bilmatta som svägerska köpt. :)



Hade lite tråkigt också så jag målade naglarna på både min svägerska och mig själv, blev ganska snyggt ändå faktiskt. (;



Eller vad tycks? :)


RSS 2.0